EPCG: Provjerite račun

Bez autora
Aug 31 2011

Elektroprivreda Crne Gore aktivirala je novi servis Vaš račun pomoću kojega potrošači na sajtu kompanije mogu provjeriti stanje računa ili eventualnog duga za utrošenu električnu energiju. Ovi servisi su određeni vremenski period bili van funkcije, dok se nijesu otklonili tehnički problemi koji su onemogućavali redovno ažuriranje i prikazivanje tačnih podataka. Veliki broj korisnika sajta EPCG u posljednje vrijeme se, u rubrici Pitanja i odgovori, često raspitivao ponovnom pokretanju servisa, ocjenjujući da je bio veoma koristan. Svi servisi za potrošače su besplatni. Korisnik koji želi da provjeri stanje računa ili duga za struju, potrebno je da na naslovnoj stranici sajta EPCG otvori aplikaciju Vaš račun u okviru koje su na jednom mjestu postavljeni servisi Provjerite svoj račun, Provjerite svoj dug kao i SMS servis.

EPCG: Provjerite računElektroprivreda Crne Gore aktivirala je novi servis Vaš račun pomoću kojega potrošači na sajtu kompanije mogu provjeriti stanje računa ili eventualnog duga za utrošenu električnu energiju.

"Ovi servisi su određeni vremenski period bili van funkcije, dok se nijesu otklonili tehnički problemi koji su onemogućavali redovno ažuriranje i prikazivanje tačnih podataka", saopštili su iz EPCG.

Veliki broj korisnika sajta EPCG u posljednje vrijeme se, u rubrici Pitanja i odgovori, često raspitivao ponovnom pokretanju servisa, ocjenjujući da je bio veoma koristan.

Svi servisi za potrošače su besplatni.

Korisnik koji želi da provjeri stanje računa ili duga za struju, potrebno je da na naslovnoj stranici sajta EPCG otvori aplikaciju Vaš račun u okviru koje su na jednom mjestu postavljeni servisi Provjerite svoj račun, Provjerite svoj dug kao i SMS servis.

Pomoću servisa Provjerite svoj račun potrošači mogu izračunati iznos računa za električnu energiju na osnovu ostvarene potrošnje.

"Potrebno je da potrošač u plava polja unese stara i nova stanja za manju (MT) i višu tarifu (VT). Nakon toga potrebno je da kliknu na dugme koje odgovara njegovoj grupi kupaca ispod prikaza računa", objasnili su iz EPCG.

Koristeći servis Provjerite svoj dug potrošač treba da u polje Pretplatnički broj za kategoriju pojedinaca unese posljednjih šest cifara pretplatničkog broja, a za kategoriju kompanija naplatni broj. U posljednje polje treba unijeti broj brojila.

SMS servis omogućava korisnicima da provjere stanje na računu za električnu energiju.

"Potrebno je da poruku sadžaja PB (razmak)osmocifreni pretplatnički broj potrošača pošalje na broj 067 227 000. U povratnoj poruci dobiće tražene podatke", rekli su iz EPCG.

Ocenite tekst
Komentari
  • Radovan

    Nov 14 2022
    Hvala
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik